Shfleto

MATEMATIKA 4 – TESTE KONTROLLUESE

MATEMATIKA 4 – TESTE KONTROLLUESE

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e katërt të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/165, të datës 28.06.2022.

ISBN 978-9951-05-593-2

 

Autorët

Ramadan Zejnullahu

Botues

DUKAGJINI