Shfleto

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe e Inovacionit e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e katërt të arsimit fillor, me vendimin numër 01B/164, të datës 28.06.2022.

ISBN 978-9951-05-592-5

Autorët

Ramadan Zejnullahu, Sejdi Bilalli

Shtëpia botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com