Shfleto

SHOQËRIA DHE MJEDISI 2 (LIBËR BAZË)

SHOQËRIA DHE MJEDISI 2 (LIBËR BAZË)

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës e ka lejuar për botim dhe përdorim këtë tekst shkollor për klasën e dytë, me vendimin numër 185/01-b, të datës 28.06.2019. Tekst i ribotuar sipas specifikave të lëndës së raportit të dorëzuar me NR.P: 1580, të datës 08.07.2020, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

ISBN 978-9951-05-330-3

Autorët

Dhurata Tara-Nixha, Lindita Lutaj, Miranda Stavileci

Shtëpia Botuese

DUKAGJINI

Kontakti

info@dukagjinipublishing.com